Forum Husar Airsoft Team
To co robimy?
Proponuje Fort Wałochy once more XD
Zbiórka tak jak zawsze, 10.oo sobota, PKP WŁOCHY przy stacji tam gdzie ostatnio.
Chętni?
Moze maciek wezmie z 6 osob
Vice Dowódca
ja jestem chętny tylko domin nie potrzebnie napisałeś temat na gronie asg warzsawa że na forcie włochy organizujemy asg , bo teren jest nie nasz może i nie odwiedzany ,ale jak zaczną sie zjeżdzać grópy maniaków to będzie przejeba bo i zaraz się własncicel znajdze i tym podobni ludze no i będzie nas nawiedzac policja i wiejskie a co do pozwolenia to nie ma jak go załatwić bo brak wiadomości pod czyim zarządzaniem jest ten teran a i kolejna sprawa 2 część po strronie bunkra i ściany z oknami jest w rękach przywatnyh a pozatymm i tak dziw że nikt nas z tamtąd nie pogonił w sobote
Wysłałem mail do Gajosa z prośbą o sparring. Ogarnijcie, czy możecie się w tą sobotę strzelać, bo od nas będzie około 6 osób. Chcemy grać team vs. team.
ja będę ale nie na pkp bo nie mam po drodze a ty Pakieł sie nie przejmuj ilością a po za tym Aleks weś pod uwagę że jak nawet psy by podjechały to by im sie nie chciało dupy z wozu ruszyć.
Gra musi byc sprawiedliwa jeśli będzie was 6 to my wystawimy 6 naszych , no chyba ze chcecie inaczej ;]
Po pierwsze, teren jest urzedu dzielnicy włochy wiec luz, nikomu na tym nie zalezy, jest to zabytek wiec czekaja az to zniszcza i bedzie tansze, wtedy to sprzedadza i zrobia tam bloki.
Po drugie pytalem sie Gajosa
Po trzecie Policjantom nie chce sie ganiac po bunkrach, mysle ze nie wiedza co te krzaki kryja, wyjatkiem jest gorka gdzie nas latwo znalesc.
Po czwarte Gajos oglaszaj sklad
Po piate moze uda sie nam/wam jeszcze pocwiczyc
Po 6 LUZZZZ aleks
a i nastawmy sie na czarna taktyke.
Jaka oni maja bron głownie. a i zrobmy limit CQB to 400fps 10+/-
Ostatnio edytowany przez DoMeL (2008-05-13 20:38:42)
Może zamiast piepszyć się z fortami, to przyjedźcie na WAT? tam będzie dużo osób, Rescue Team, i wogóle tak serio to naprawdę fajnie jest na wacie, Gajos co Ty na to?
Vice Dowódca
WAT nie wiem byłem tam kiedyś i mi osobiście nie pasowało