Forum Husar Airsoft Team
dobra gajos ogłaszaj reprezentacje teamu HAT... ja osobiście bede dopingowął wybrańców a nie zazdrościł im uznania u wodza, xD jesli nie zostane wybrany to moge pozyczyć mp5 do CQB
Ostatnio edytowany przez DADZDZAL (2008-05-14 19:03:28)
Oficer
ja mysle ze mozna zrobic dwa ssquady jeden do czarnej a drugo do zielonej
i mysle ze w czarnej to bedzi git jak bede ja pakiel domin adi gajos
a w zielonej to aleks gajos ja domin pakiel i adi
natomiast reszta to rezerwa
co wy na to
podoba wam sie moja koncepcja bo mi bardzo
Chyba mylicie WAT pole z WATem tyłami. Na końcu pola są transzeje i jest gęsto, zasady nie bądą stricte warriorowe, a niestety cała moja drużyna protestuje przeciwko fortom URSUS. Może jednak przyjedziecie na WAT? Jeśli nie, to nie ma jak w tą sobotę zrobić sparringu. Sorry Gajos, że się teraz tak jakby wycofuję, ale naprawdę warto WAT odwiedzić, a moi koledzy nie pojadą na forty niestety
Ostatnio edytowany przez Dyger (2008-05-14 19:53:15)
A ja słyszałem ze wat zamykają , podobno wojskowi wyganiają i juz nie ma czołgów.
a ty kiedy dyger byłes tam poraz ostatni ?
Vice Dowódca
dygaś fort jest WŁOCHOSKI
Oficer
ja bym z checia pojechal na WAT tylko niech kazdy ma pozwolenie od starych ok !?
http://www.rescueteam.pl/
Pierwszy news na stronie. Oni mają pozwolenie, z nimi będziemy się strzelać.
Dyger , napisałem im na ich forum czy mogi byśmy się załapac do nich na strzelanke , zobaczymy co odpiszą
a zbiórka jest u nich od 8 na przystanku przy wacie.... wiec cięzko by było dojechac , ja i dominik powinniśmy znac dojazd, pamiętacie jak stalismy naprzystanku wracając z tego pojebanego fortu chrzanów? to trzeba jechac dalej jakies 3 km i sie wysiada na przystanku obok miejsca zbiórki więc jak by ktos chciał jechac to musi byc o 7 rano w McDonaldzie albo obok tam na ciepłonwi wola, na bemowie żebyśmy zdązyli , kajtek np. miał by łatwiej gdyby nocował u marona i przyjechali rano na przystanekmapka gdzie jest zbiórka http://maps.google.pl/map...014505&t=h&z=16
czyli:
ciężki dojazd na tak wczesnągodzine dla częsci hatu
zapewne by była mała frekfencja
wiec ogólnie to przejebanie bo na upartego to bym wyciągnoł dominika , adiego tam ale co z resztą ? , chyba raczej zostaniemy na fortach
\
Oficer
wtakim raazie ja tez za fortami bo po pierwsze nie mam co sie stawaic jesli wiekszosc nie jedzie a po drugie nie pojebalo mnie do reszty zey o 7 rano byc juz przy MC donalcdzie
Strzelec
git