Forum Husar Airsoft Team
musimy wymyślić gdzie możemy sie znów spotykać, bo jak już pewnie czytaliście bokserska (świętej pamięci) jest nieaktualna piszcie tu swoje propozycje potem sie zrobi ankietę
Oficer
1. Bukry ZOMO
2. Fort CHRZANOW
3. Fort WLOCHY
4. WAT
5. Na pradze jest jakies miejsce ale o szczegoly musze kumpla zapytac...
SZKODA ZE BOKSERKSA ZOSTALA WYKUPIONA I ZE NIE BEDZIE SIE TAM MOZNA JUZ STRZELAC...(hlip)
tylko ze jak dobrze słyszałem za fort płacimy za wejście?
Ostatnio edytowany przez Krisss (2008-04-14 20:31:30)
Vice Dowódca
ja się zastanawiam czemu bokserska spalone ja nic nie słyszałem a że raz wiejskie rzyjechali to może się żucac dalej nie będą
No niestety rozbiórkę potwierdził dzisiaj Gajos ale zaprasza nas na Cegielnie tylko ze trzeba będzie pojechać pociągiem do brwinonwa o 11 ileś tam
co wy na to ?
Vice Dowódca
ja chetnie bym pojechał tylko nie wim co z sobotą będe miał
Strzelec
ja jestem za brwinowem
ja znam zajebiste forty przy stegnach otoczone fosą pomyslcie zabawa w MARINES xD I wogóle dobre kżaki zielono opuszcone działki a jak sie zaciągniesz w głąb fortu totalny Vietnam . mógł bym zabrac tam gajos lub jakąś starszyzne bym pokazał teren a ten ktos by powiedzał czy warto czy nie
dobra mozemy kiedys pojechac obczajic teren , a tak to zapraszam do brwinowa na godz 11 , bede czekal na stacji a przy okazji to jest niedaleko mojego domu (350m) wiec moge wam pokazac dojscie na urodziny, a jesli cegielnia w brwinowie nie wypali to sa jeszcze ze 3 miejsca w brw tez blisko.
NASTEPNA I OSTATNIA ZMIANA PLANOW !!!! ZAMIAST O 11 NA STACJI W BRWINOWIE SPOTYKAMY SIE NA STACJI WE WLOCHACH O 10 I POTEM WSZYSCY RAZEM JEDZIEMY DO BRWINOWA!!