Forum Husar Airsoft Team
Vice Dowódca
Tu można syfić i tylko tu
mam pytanie , czy to że bede miał(wcale sie nie chwale) 500 fps , lufe precke 580mm i magazynek na 5000 kul to nie za mało ? no i czy nie bedzie żadnych problemów ze strzelaniem sie ze mną ?;] , no i teraz możemy zagrac samotnego amerykańskiego snajpera....
no i macie plus ze to ja bede mial taki sprzecik i nie musicie sie obawiac ze dostaniecie ze sprzeciku odemnie tylko jakas wróg;]
Vice Dowódca
zostaje sprawa wewnętrzynych rozgrywek mój drogi gajosie bo mi się nie za bardzo uśmiecha dostac np w opbroinie bungru z 500 fps w jape z nawet 20 m bo wiem że to boli nawet przy 450 <sprawdzałem awp>
Oficer
tez mi sie tak wydaje i mysle ze powinnismy dac jakas granice w teamie na karabiny i snajpy .
Moje propozycje :
Karabiny - 450 fps max.
Snajpy - 600 fps max.
i po to kupilem 2 spręzyny m140(430fps) i m150(490fps) ale mam tez swoja starą m130(390fps) więc moge decydowac kiedy chce miec snajpe a kiedy karabin szturmowy , a przy takiej sile nie ma juz przypadkowego ognia , jest tylko semi i dobra precyzyjna lufa + luneta ,a odemnie , gwarantuje wam to nie dostaniecie odemnie w zadną wrażliwą częsc twarzy gdy bede mial założoną m150.zawsze bede mówił ile mam fps abyscie sie przypadkowo kiedys nie zdziwili ;] a co do ograniczen to ja chce aby były 2:
do budynków max 340fps
a wszędzie indziej do 550fps(oczywiscie nie na dystansach 10-20 m... choc... jesli bedą to strzały w korpus....)
oczywiscie nigdy nie bedzie idealnie ze ten ma za duzo fps i strzela z 5 m ,sam dostawałem z cm0.28(390fps) biegając na bokserskiej pomiędzy betonowymi kołami , oberwałem kilkakrotnie po nogach , i nie byłem tym zachycony , no ale cuz , takie jest życie trzeba zejsc i grac dalej;]
p.s. i jeszcze jedno , planuje kupic sobie jakiegos boczniaka , gloka ,berette albo jakąs mp5 więc zawsze gdy bede miał m150 w mk12 to bede brał boczniaka na krótkich dystansach
Oficer
nie chodzi o dyganie tylko o to ze nie kazdy ma maske
ej no , taka jest gra i trzeba sie liczyc ze sie dostanie w ryja.